Van pixel tot mozaïek

Prachtige kleurschakeringen en lichtreflecties, een luxe uitstraling en een sfeer die je mee op reis neemt naar een wereld vol beleving. Mozawall® is een unieke tegelwand met de look & feel van exclusief Italiaans glasmozaïek.

Wat Mozawall® echt bijzonder maakt is de mogelijkheid je eigen afbeelding of patroon te verwerken. Wij noemen dat: Van pixel tot mozaïek. Jouw afbeelding omgezet naar een mozaïek tegel wand. Mozawall® is eenvoudig te verwerken, te voegen in elke gewenste kleur en de kosten bedragen slechts een fractie van echt glasmozaïek. Dit unieke product is gepatenteerd en alleen verkrijgbaar bij MetroXL en Mozawall BV.

Nieuwe website

De nieuwe website van Mozawall is live! Natuurlijk vormgegeven in een mozaiek patroon. Op onze nieuwe site vind je uitleg over het innovatieve en vernieuwende product Mozawall van MetroXL. Ook kun je er inspiratie opdoen en rondneuzen tussen projecten. Ook kun je direct een indicatie van de kosten krijgen.

Kijk op: www.mozawall.com

Meer weten?

Met Mozawall kun je elke gewenste afbeelding omzetten in een prachtige mozaiek tegelwand. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: bel 0416 33 53 68 of stuur een mail naar info@metroxl.nl