MetroXL is een totaalleverancier in de professionele signing. Dit betekent dat er niet alleen prachtige graphics voor binnen en buiten op maat worden geleverd, maar dat deze ook door ons vakkundige montageteam op locatie worden geïnstalleerd.

Voordelen montage door MetroXL:

  • eigen montageteam
  • vakkundig en ervaren
  • opgeleide signmakers
  • professionele montage

Het alles onder één dak hebben, biedt onze klanten veel voordelen. Projecten worden uitgebreid besproken en voorbereid, zodat de montage vlekkeloos verloopt. Het MetroXL-team heeft veel ervaring en weet als geen ander hoe de signing geplaatst moet worden, zodat een lange levensduur gegarandeerd is. MetroXL biedt u betrokkenheid van A tot Z.

          

Vakkennis gegarandeerd!

Het MetroXL-montageteam bestaat uit monteurs die speciaal zijn opgeleid als sign-specialist. Zij volgden hiervoor een officiële vakopleiding tot signmaker en hebben dus een diploma op zak dat de vakkennis van MetroXL waarborgt.

Onze klanten hechten veel waarde aan het eigen montageteam van MetroXL. Het houdt de lijntjes kort, er zijn geen vreemde communicatieproblemen omdat een derde partij het werk moet doen, en het montageteam van MetroXL zorgt er altijd voor dat het werk strak wordt opgeleverd. Waar nodig worden zelfs ter plaatse nog aanpassingen gedaan om zo altijd tot het beste eindresultaat te komen.

Dat vinden wij bij MetroXL Montage met een uitroepteken, het biedt namelijk ontzettend veel toegevoegde waarde aan ons werk. Met ‘MONTAGE! Van Metro’ is een vakkundige installatie dus gegarandeerd!

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande knop.