De akoestiek in een ruimte heeft soms een galmend effect. Met het plaatsen van een akoestisch systeem kan hinderlijk geluid worden gereduceerd. MetroXL levert oplossingen op maat in de vorm van akoestische fotosystemen: Acoustiwall. Deze Acoustiwall akoestische systemen kunnen worden geplaatst aan de wand of plafond. Elke gewenste print kan worden verwerkt op deze panelen. Zo ontstaat de unieke combinatie waarbij esthetiek en geluid demping perfect samen gaan.

Acoustiwall systemen kunnen in elk denkbare ruimte worden toegepast zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen, kantine, bedrijfshal, scholen of gewoon thuis in de woonkamer. Speciaal voor sporthallen ontwikkelde MetroXL de Pulastic Sound Wall, deze unieke akoestisch dempende wanden voldoen aan alle gestelde strenge eisen. Niet alleen de akoestiek van de sporthal wordt verbeterd, ook biedt de wand valbescherming en behaalde deze de hoogste score bij de KIWA bal-impact-test.

Speciaal voor zwembaden ontwikkelde MetroXL de productlijn Pool Sound Absorbers en brengen beleving en functionaliteit samen in één innovatieve productlijn. De inzet van Pool Sound Absorbers is dé manier om op eenvoudige wijze de akoestiek van een zwembad te verbeteren.

Akoestische fotopanelen kunnen wandvullend worden geleverd. Met de akoestische systemen van MetroXL wordt een ruimte niet alleen sfeervoller maar ook aangenamer om in te verblijven! Bijkomend voordeel van de inzet van akoestische panelen is dat het beeld  snel en voordelig kan worden aangepast! Het fullcolour geprinte doek kan eenvoudig worden gewisseld. Neem contact op met MetroXL en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze akoestische systemen en geluiddempende wanddecoratie.

Fotowand