Opvallen met grote prints, een wauw-momentje door het formaat, de haarscherpe print en de nette afwerking. En dat dan op je gevel! Dat is toch ultiem…

MetroXL is groot in XLprints, zo ook in geveldoeken. Er is een groot aanbod in naadloze spansystemen voor buiten. MetroXL gaat hierbij voor een strakke verwerking, liefst zonder elastieken en buizenframes, met een strak frame waarbinnen de full-colour geprinte doeken of zeilen worden opgespannen cq. bevestigd. Net iets anders, net iets mooier.

In de verwerking en toepassing van geveldoeken is er ontzettend veel mogelijk: gevels kunnen volledig worden bekleed, ramen en deuren kunnen hier uit worden gehaald. Doeken kunnen zwevend (op afstandhouders) of via een frame worden bevestigd. Zelfs uw pand kan volledig worden gewrapt (buildingwrap)!

En dat alles met de kwalitatief hoogwaardige afwerking zoals u dat van MetroXL gewend bent. Wij denken met u mee, bieden u de oplossing die het best bij uw vraagstuk past en laten u kennis maken met de meest innovatieve en vernieuwende technieken.

Met MetroXL wordt opvallen opvallend makkelijk!

Gerelateerde projecten

MetroXL voorziet nieuwbouw Capi in Tilburg van signing2018-11-01T14:37:48+01:00

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande knop.