MetroXL is specialist in interieur graphics en signing. Speciaal voor de professionele markt ontwikkelde MetroXL een viertal, inmiddels zeer succesvolle producten:

Met deze producten bieden we onze klanten een zeer divers en vaak uniek aanbod. De verschillende systemen zijn namelijk niet alleen visueel erg aantrekkelijk door de haarscherpe full colour print mogelijkheden. Maar deze zijn ook praktisch en functioneel. Zo bieden de Acoustiwall systemen een geluidsdempende oplossing. Mozawall is een niet van echt te onderscheiden mozaïek tegellook waarop elke gewenste print kan worden verwerkt. Vinywall biedt naadloze grootformaat fullcolour wandprints en met Lumiwall creëert u sfeer in de ruimte door de verlichte wanddecoratie.

Dus bent u op zoek naar een unieke én praktische oplossing die er ook nog eens prachtig uitziet en beleving aan de ruimte geeft? Dan hebben we bij MetroXL altijd een product in huis die uw verwachtingen waar kan maken en hoogstwaarschijnlijk zal overtreffen.

Wij denken graag met u mee en kunnen uw project van ontwerp tot installatie voor u vakkundig verzorgen. MetroXL heeft in huis wat u zoekt!