Vinywall ECO is het naadloze behang van de toekomst. Het product is namelijk volledig vrij van oplosmiddelen én daardoor ook vrij van vieze geurtjes. Dit geldt voor zowel het materiaal waarop geprint wordt als de inkten die worden gebruikt.

foto meisje eco vinywall 3

Fotobehang is ‘terug van weggeweest’ en zelfs populairder dan ooit. Logisch, nu de mogelijkheid bestaat om custom made fotobehang of muurstickers te laten maken en monteren. Een eigen foto of een zelf ontworpen decoratief patroon vertalen we in een fantastisch mooi behang voor in iedere professionele omgeving. Van kantoor, school of ziekenhuis tot café, showroom en winkel.

Een van onze wandafwerkingsproducten voor een naadloos fotobehang als wandbekleding is Vinywall®

logo vinywall

Maatwerk voor ieders budget

Of u nu een budgetbehang wenst voor tijdelijke toepassing in een winkel of een vinyl fotobehang van hoogwaardige projectkwaliteit voor een school, ziekenhuis, kantoor of thuis: MetroXL heeft voor iedere vraag en ieder budget een oplossing beschikbaar.

Bereik een groots effect

Maak een afspraak met MetroXL voor meer informatie. Ervaar ook hoe een ontwerp uitgevoerd op naadloos fotobehang van groot formaat een effect heeft op de uitstraling van uw totale organisatie of bedrijf!

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande knop.

Gerelateerde projecten