Grote ruimtes met grote wanden vragen om akoestische dempende wanddecoratie op grootformaat: Acoustiwall XXL. Met de inzet van dit Acoustiwall systeem is het  mogelijk om bijvoorbeeld een lange wand in een distributiecentrum (DC) te voorzien van een prachtige print die er vervolgens ook nog eens voor zorgt dat de ruimte minder nagalm heeft. Of wat te denken van een ziekenhuis of auditorium. Daar waar de ruimtes groot zijn en afgewerkt zijn met harde materialen is er vaak ook een akoestisch probleem. Dit kan nu perfect en op zeer fraaie wijze worden opgelost met Acoustiwall XXL.

Functioneel, mooi en geluidsabsorberend
Akoestische XXL spanframes zijn de ideale oplossing wanneer u niet alleen de sfeer in een ruimte wilt verbeteren maar ook de akoestiek. Acoustiwall XXL is leverbaar in extreme formaten. Enorme hoogtes in bijvoorbeeld een ruimte waarin een vide is gemaakt of u zoekt een akoestische oplossing over de gehele lengte van uw bedrijfsruimte. Met Acoustiwall XXL biedt MetroXL u een functionele, mooie en geluidsabsorberende oplossing op grootformaat!

Laat een grote indruk achter
Door de unieke samenstelling van de akoestische XXL spanwanden wordt hinderlijk geluid gereduceerd. Daarnaast geeft het sfeer en beleving aan de ruimte. Elke gewenste afbeelding, grafisch ontwerp of dessin kan worden verwerkt. De reductie van het hinderlijke geluid, is afhankelijk van de absorptiewaarde, vaak is een systeem met een dikte van 20mm a voldoende om het gewenste effect te bereiken. Met het installeren van Acoustiwall XXL wordt hinderlijk geluid op esthetische wijze gereduceerd. Met deze XXL wandbekleding maakt u zowel letterlijk als figuurlijk een grote indruk én het geeft veel sfeer aan een ruimte.

Voordelen Acoustiwall XXL
– extreem grote doeken (XXL formaat)
– akoestische verbetering
– geluiddempende wanddecoratie
– haarscherpe prints
– doek is wisselbaar

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van akoestisch dempende oplossingen op grootformaat met Acoustiwall XXL. Wij denken graag met u mee! MetroXL kan u nog veel meer akoestische oplossingen bieden, kijkt u eens op de site van Acoustiwall voor een overzicht van al onze akoestische dempende systemen.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten