Bij MetroXL houden we ons dagelijks bezig met ‘imagineering’. Onze visie is gebaseerd op de combinatie van imagination (verbeelding) en engineering (techniek), oftewel het in beeld brengen van beleving. Bij MetroXL gaan we altijd op zoek naar bijzondere, unieke en/of andere inventieve oplossingen om het beeld dat u voor ogen heeft te verwezenlijken of zelfs te overtreffen.

Het is namelijk erg belangrijk dat mensen zich prettig voelen in de ruimte waarin zij zich bevinden. Dat geldt ook voor uw doelgroep. Interieur- én exterieurgraphics vormen een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf of winkel. Denk hierbij eens aan prachtig naadloos fotobehang, kleurrijke muurprints, het sfeervolle lumiwall, enz.

MetroXL is een betrouwbare en professionele partner. Om aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, denken we in oplossingen en maken we alles op maat. Onze vormgevers vertalen uw wensen naar echte eye-catchers, onze productieafdeling print deze op de meest uiteenlopende materialen en uiteraard worden al onze (maatwerk)producten vakkundig door ons eigen team gemonteerd.

Een stukje persoonlijke betrokkenheid vinden we daarbij erg belangrijk. Altijd gaan voor het beste. Dat is wat u van mij en MetroXL mag verwachten.

Op zoek naar een innoverende oplossing op maat? We spreken elkaar snel!

Eric Eijkens

imagineer