U kent het vast wel: een kale deur, een saaie wand of een nietszeggend meubelstuk. Voor alle harde, gladde en niet-poreuze ondergronden is (wand)bestickering een goede oplossing. Bestickering gaat uit van een zelfklevend materiaal (vaak vinyl) dat is voorzien van een full-colour print.

Denk ook eens aan systeemwanden in een kantoor of ramen die ruimtes van elkaar scheiden. Kaal wordt met full-colour bestickering sfeervol, saai wordt boeiend en nietszeggend wordt een duidelijke boodschap. Afhankelijk van uw ontwerp kan elke gewenste sfeer worden gecreëerd. Elke ruimte krijgt hierdoor een compleet nieuwe beleving. Simpel, mooi en een oplossing die ook op lange termijn prima werkt. MetroXL gebruikt namelijk alleen prints op kwaliteitsproducten, waardoor de kwaliteit van de bestickering kan worden gewaarborgd.

Laat MetroXL met u meedenken en creëer de door u gewenste sfeer met wandbestickering op maat. MetroXL meet uw wanden in, werkt samen met u aan het ontwerp en ons montageteam brengt de bestickering op vakkundige wijze aan.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande knop.

Gerelateerde projecten

2018-08-24T16:03:58+02:00

Kleurrijke nieuwbouw Movianto in Oss

Movianto in Oss – logistiek dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg – nam onlangs een nieuw centraal Europees distributiecentrum in gebruik. Voor de inrichting van alle kantoor- en vergaderruimten en de kantine werd [...]