Onze renovatiefolie-sticker is een kwaliteitsproduct van 3M. Renovatiefolie is verkrijgbaar in diverse structuren, met een breed assortiment aan tekeningen en patronen. Elke stijl kan worden verwezenlijkt met behulp van renovatiefolie. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van authentiek materiaal, de look & feel is identiek.

Een witte balie krijgt een eikenhouten uiterlijk met houtnerf-structuren. De beukenhouten kast wordt voorzien van een metallic renovatiefolie. Niets is onmogelijk. Met renovatiefolie wordt een metamorfose bereikt die zijn weerga niet kent!

De 3M renovatiefolie is bovendien ijzersterk; het is bestand tegen schuren, krassen en oplosmiddelen. De renovatiefolie is aan te brengen op een verscheidenheid aan ondergronden alsook op complexe geometrische vormen.

Renovatiefolie: restylen tegen lagere kosten in vergelijking met traditionele technieken, én in ieder gewenste tekening en patroon.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande formulier.

gerelateerde projecten