Uw meubels renoveren of  investeren in dure nieuwe meubelen? Dat laatste is niet nodig, want met de meubelrenovatie van MetroXL restylen we al uw meubels met renovatiefolie. Ieder meubel kan worden voorzien van folie: van kasten, tafels en bureaus tot balies en meubelpanelen. Dus heeft uw kantoor, showroom, winkel of praktijk een nieuwe frisse uitstraling nodig, denk dan eens aan meubelrenovatie met renovatiefolie.

Onze folie is te monteren op zowel vlakke als gebogen oppervlakken. De folie is bestand tegen de impact van schuren, krassen en oplosmiddelen en is uiterst duurzaam. Meubelrenovatie met renovatiefolie is daarnaast ook nog eens handig in onderhoud en vaak eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Wat u ook zoekt qua uitstraling voor uw meubelrenovatie, alles is mogelijk. Van zeer kleurrijk tot strak minimalistisch, van industrieel tot landelijk en van modern tot klassiek. Er is renovatiefolie met of zonder structuur, dat maakt de keuze voor meubelrenovatie wel erg makkelijk. Uw eigen stijl is betaalbaar en binnen handbereik met meubelrenovatie van MetroXL!

De monteurs van MetroXL werken bij u op locatie en toveren uw meubelstuk(ken) in een mum van tijd om tot ware pronkstukken. En dat zonder stof en lawaai; u kunt zonder overlast doorwerken. De voor-en na-foto’s spreken voor zich!

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande knop.

gerelateerde projecten

2018-11-01T15:06:10+01:00

KLM Catering service balie gerenoveerd

De receptiebalie van KLM Catering Services Schiphol was sterk gedateerd. MetroXL kreeg de opdracht daar verandering in te brengen.          We maakten een nieuw ontwerp voor de receptie, uit te voeren met [...]