Interieurrenovatie wordt wel heel eenvoudig met MetroXL. Uw volledige interieur restylen, zonder dat er hak- en breekwerk nodig is? Dat kan! Met renovatiefolie voorzien we wanden en deuren van fraaie structuurstickers, niet te onderscheiden van echt hout, metaal of een ander materiaal. Onze interieurrenovatie tovert een gedateerd of kleurloos interieur in een mum van tijd om tot een moderne, gastvrije, warme en representatieve ruimte! Interieurrenovatie met renovatiefolie is mogelijk op bijna alle soorten ondergrond.

Een oude plafondschildering renoveren? De plafondschildering kunnen we reproduceren met de digitale printtechniek. We kunnen de digitale kopie van de plafondschildering op groot formaat printen en op uw plafond aanbrengen. Dat is interieurrenovatie op maat van MetroXL.

Uw ontvangstbalie ziet er een beetje sjofel uit? Ook hier biedt interieurrenovatie met renovatiefolie de oplossing! Uw receptie ziet er in een oogwenk weer uit zoals nieuw. Of het nu in een betonlook is of een warme notenhouten uitstraling. Echt alles is mogelijk!

Uw wanden kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies ook hier voor renovatiefolie met structuur voor meer beleving en diepgang. Een compleet nieuwe sfeer door interieurrenovatie van MetroXL en een groot deel van de folies kan gewoon worden gereinigd met een vochtige doek. Niet alleen heel mooi, maar ook erg handig dus!

De monteurs van MetroXL zorgen ervoor dat u gewoon kunt verder werken; ze monteren de renovatiefolies zonder lawaai en geheel stofvrij. Een prettige bijkomstigheid, bovenop de voordelige wijze waarop uw geheel nieuwe interieurrenovatie tot stand komt.

Stel die verbouwing nog maar even uit! Vraag MetroXL naar de vele mogelijkheden voor uw interieurrenovatie.  

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande knop.

Gerelateerde projecten