Bij MetroXL proberen we zo groen mogelijk te zijn. En dat houdt niet op bij de kleur van ons logo! Dat we steeds groener worden is terug te zien in ons werk, in onze producten en in onze dagelijkse bedrijfsvoering. We houden de markt scherp in de gaten en speuren naar ecovriendelijke inkten, milieuvriendelijke folies, frames en andere materialen. Op het dak van ons bedrijf zijn zonnepanelen te vinden en inmiddels is ook de eerste elektrische auto aangeschaft. Zo worden we stapje voor stapje steeds een stukje groener.

Maar we willen nog meer! Zo zijn we al een tijdje bezig met de ontwikkeling van circulaire producten. We zoeken met onze leveranciers naar oplossingen om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. En dat gaat ver… We bieden onze klanten de mogelijkheid de producten weer bij ons in te leveren zodat wij deze gescheiden kunnen verwerken en er zoveel mogelijk herbruikt of gerecycled wordt. Dit laatste is een steeds voortdurend proces van ontwikkeling. We zijn er nog lang niet maar we bijten ons erin vast totdat we alle elementen duurzaam kunnen aanbieden, verwerken en recyclen.

Kies voor nog groener van MetroXL

We proberen zoveel mogelijk te kiezen voor de meest groene oplossing. Alleen zo kunnen we samen de wereld nog groener maken. En laat dat nu net onze lievelingskleur zijn! Op deze pagina en op social media houden we je op de hoogte van ons groene nieuws.

Advies op maat