Met een fotopaneel kunt u snel en eenvoudig uw wanden versieren. Uw eigen ontwerp op fotopaneel: dat zorgt voor een unieke beleving in een modern interieur en geeft onmiddellijk sfeer aan iedere saaie ruimte!

De toegepaste techniek: we printen de beelden af op stickermateriaal, die strak op (kunststof of Dibond) panelen worden geplakt. Een fotopaneel wordt geleverd met handige blinde ophangsystemen. Voor een optimaal, strak resultaat.

Voordelen fotopaneel:
– strak en modern
– fotokwaliteit full-colour print
– naadloos
– diverse soorten plaatmateriaal mogelijk
– maatwerk
– naadloos

Een haarscherpe print is mogelijk op elk soort plaatmateriaal (zelfs op uw eigen producten). Kijk voor meer informatie hierover ook eens op onze pagina plaatmaterialen. MetroXL levert ook akoestische fotopanelen.

Nu ook als glossy fotopaneel leverbaar!

Een prachtig full-colour fotopaneel, met een strak uiterlijk en weergave op fotokwaliteit. Het is een bijzondere vorm van wanddecoratie. Ook leverbaar op grootformaat.

Acrylaat fotopaneel

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, contacteer ons dan op: +31 (0)416 – 33 53 68 of stuur ons een e-mail via onderstaande knop.

Gerelateerde projecten