Zet uw logo, boodschap of de mooiste visuals in de spotlights met Lumiwall®, een naadloze fotowand voorzien van ledverlichting. Lumiwall® wordt gemaakt van een stevig polyesterdoek uit één stuk, dus zonder naden. Het doek wordt strak op of in de wand gemonteerd en voorzien van interne ledverlichting. Het resultaat is spectaculair! Lumiwall® zorgt voor een unieke sfeer. Met een Lumiwall® lichtwand maakt u een statement.

Lumiwall® is dé wanddecoratie voor interieurs waar een hoge aandachtswaarde gewenst is. Van retail en horeca tot onderwijs, over musea en zorginstellingen. Plaats een Lumiwall®-lichtwand en u krijgt gegarandeerd onmiddellijk aandacht voor uw logo, boodschap of afbeelding. Bovendien zorgt Lumiwall® voor een unieke sfeer, dankzij de mooie indirecte verlichting.

 


[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]