Verkoop Medewerker Binnendienst (m/v) FT                   Krijg jij een kick van het binnenslepen van mooie opdrachten? Dan zijn wij op zoek naar jou! MetroXL is voor de afdeling verkoop per direct zoek naar een Verkoop Medewerker Binnendienst (m/v) 40 uur per week.

Over MetroXL

MetroXL brengt beleving in beeld als leverancier van interieur graphics & signing voor de professionele markt.  Wij staan bekend om ons maatwerk, het meedenken met de klant en het bedenken van de beste oplossingen. MetroXL is een jong, dynamisch en innovatief signbedrijf waar met veel plezier hard wordt gewerkt om de klanten op hun wenken te bedienen.

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een betrokken persoonijkheid; enthousiast en communicatief vaardig. Iemand die als solide partner samenwerkt met klanten, die zich opstelt als een echte teamplayer en dus past binnen ons team.

Functie-eisen

Ervaring in een commerciële functie binnen de interieur decoratie en /of signbranche heeft de voorkeur , maar is niet noodzakelijk.  Je werkt nauw samen met je collega’s van verkoop binnendienst én verkoop buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal ‘servicen’ van onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt op de zaak voor onze klanten.

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • telefonisch gesprekspartner voor onze relaties
  • opbouwen van klantrelaties
  • geven van juist advies aan klanten (meedenken)
  • aanbieden offertes
  • pro-actief deze offertes nabellen

De CAO voor Signbedrijven is van toepassing. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Voel je je aangesproken door onze deze vacature? En denk je dat jij onze nieuwe college op de verkoop binnendienst bent?

Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief (tav van Eric Eijkens) per mail aan eric@metroxl.be.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.