Upgrade gymzaal met Pulastic Sound Wall

MetroXL heeft in samenwerking met Sika Nederland een prachtige Pulastic Sound Wall® geïnstalleerd die niet alleen kleur en sfeer toevoegt, maar ook extra fun brengt met speelse elementen. Op deze akoestisch dempende wanden vind je niet alleen doelpunten in verschillende maten, maar ook cirkels, dobbelstenen en het alfabet. Dit biedt eindeloze mogelijkheden voor toffe gymlessen!

En niet te vergeten, naast een verbetering van de akoestiek (voorkomen gehoorbeschadiging), biedt de Pulastic Sound Wall® ook valbescherming. Een complete upgrade zonder grote verbouwingen, hoe cool is dat?

Pulastic® Sound Wall® is dé must-have wandbekleding voor sportfaciliteiten. Het biedt de unieke combinatie van valbescherming, geluiddemping én stijl. Exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer Pulastic® sportvloeren, geproduceerd en geïnstalleerd door de experts van MetroXL. En het onderhoud? Daar zorgen wij natuurlijk voor.

Meer weten?

Wil je weten hoe je een upgrade van je gymzaal kunt doen zonder hak- en of breekwerk? Neem dan contact met ons op! Bel 0416 33 53 68 of mail naar info@metroxl.nl