Bij MetroXL zijn we het nieuwe jaar goed begonnen. In onze werkplaats staat de allernieuwste HP latex printer. En daar zijn we maar wat blij mee! Door te blijven vernieuwen en innoveren zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd de beste kwaliteit kunnen bieden. Een ‘state of the art’ printer hoort daar ook bij.

Haarscherp printen

Deze groot formaat printer is voorzien van de duurzame HP Latex technologie en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op folies tot een breedte van 1.625mm.

  • direct droog en te verwerken
  • milieuvriendelijk en reukloos
  • produceert tot 18m2 p/u in buitenkwaliteit
  • produceert tot 14m2 p/u in binnenkwaliteit

Eerste in Nederland

MetroXL is de eerste in de Nederland die deze moderne HP printer heeft staan! Door het in eigen huis hebben van een groot formaat fullcolour printer kunnen we snel schakelen en kwaliteit leveren. Dat noemen wij MEER van MetroXL!