Wanneer je als slogan hebt: ‘Inspiring your creative mind’ dan is het eigenlijk helemaal niet vreemd dat je overal in dit bedrijf wordt geïnspireerd om creatief te zijn. Je zou bij Creative Craft Group bijvoorbeeld zomaar in een ruimte kunnen belanden waarbij de Besties je kleurrijk ontvangen in hun meest hippe outfit en perfect gestylde haar. Te leuk toch?!

Fotodoek spreekkamer

De afbeelding van de Besties is door onze monteurs in de spreekkamer gemonteerd. Strak afgewerkt en zonder rommel te maken. Er is gebruik gemaakt van een textielframe. De kleuren van dit projectkwaliteit fotodoek spatten van de muur af. Je kunt niet anders dan een lach op je gezicht krijgen van deze vrolijke dames.

Meer weten?

Wil jij in jouw spreekkamer nou ook een kleurrijke afbeelding op de wand? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee van ontwerp t/m uitvoering. Bel 0416 33 53 68 of mail naar info@metroxl.nl