Bonjour! Ça va? Ça vas bien, merci.
Hoe tof is dit?! Franse les krijgen onder de Eiffeltoren. Voor de leerlingen van het Dr. Mollercollege in Waalwijk is dit tegenwoordig heel normaal.

Één wand in het lokaal is volledig voorzien van een afbeelding van de onderzijde van de Eiffeltoren. De leerlingen leren tussen de poten van dit iconische bouwwerk de Franse taal. Van de eerste woorden tot met het voeren van volwaardige gesprekken.

Samen MetroXL werd deze inspirerende omgeving gecreëerd. De afbeelding is door de ontwerpafdeling op maat gezet, vervolgens is deze geprint en als wandbestickering door de montage-afdeling aangebracht. De fotowand loopt door van links naar rechts en van plint tot plafond. Het deurkozijn en de raampartij zijn uitgesneden.

Een leslokaal met een wandvullende fotoprint van de Eiffeltoren? Wij vinden het: ‘Magnifique’!