Het ‘ongevallen zonder verzuim’ bord, is een bord waar Quaker ongelooflijk trots op is. MetroXL bedacht een praktische oplossing voor dit bord: een levensgrote fotowand met daarop 3 ovalen, direct te zien bij binnenkomst. Op deze ovalen worden magnetische borden bevestigd met daarop cijfers en data. Dit maakt de wand niet alleen een statement om trots op te zijn maar ook nog eens duurzaam en toekomstbestendig.

Ook de entree kreeg een bijpassende look in de Quaker huisstijl. Er is full-colour geprinte ‘One way vision’ folie aangebracht op de ene zijde. Bijzonder aan deze folie is dat het mogelijk is om van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. Bij de entreedeur is gekozen voor geprinte etsglas folie. Deze folie is licht doorlatend en zorgt voor sfeer en beleving.

Wij vinden het een plaatje geworden!