Reserveer 11 oktober alvast in je agenda!

Op deze dag staan wij namelijk op de Zwembadbranche Dag 2022 (stand 1.51). Een dag die in het teken staat van de laatste trends en ontwikkelingen in de zwembadbranche. Wij tonen hier onze vernieuwende en unieke productlijnen:

Meld je aan
Meer info over Pool Sound Absorbers

Pool Sound Absorbers – decoratieve geluidsbeheersing speciaal voor zwembaden

MetroXL ontwikkelde een oplossing speciaal voor zwembaden die niet alleen akoestisch dempend is maar er ook nog eens goed uitziet! Pool Sound Absorbers brengt esthetiek en functionaliteit samen. Dit ervaar je bijvoorbeeld bij het nieuwe Sportiom Aquafin in ‘s-Hertogenbosch

Pool Sound Absorbers verbetert de akoestiek in een zwembad. Voor elke toepassing is er een systeem:

Meer info over Mozawall

Mozawall – unieke mozaïek tegelwand

Een mozaïek tegelwand met eigen afbeelding? Het kan! MetroXL ontwikkelde Mozawall, van pixels naar mozaïek. Mozawall is haast niet te onderscheiden van echt mozaïek. Ben je al eens in Zwemcentrum Rotterdam geweest? Daar word je in de entreeruimte verwelkomd door een Mozawall mozaïek tegeltjeswand van 967.375 steentjes. Zien en voelen hoe dit eruit ziet? Bezoek ons tijdens de ZwembadBranche Dag.

Je vindt MetroXL op stand 1.51

Wij kunnen niet wachten je na 2 jaar uitstel te ontvangen. De beurs vind plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld (gelegen naast de A1 en A30). Je vindt ons op stand 1.51.

Graag tot ziens op dinsdag 11 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld!