We vertellen er niet zo vaak over maar toch zijn we er super goed in; autobelettering wagenpark!

Auto reclame heeft ongekende communicatiekracht; het levert veel attentiewaarde op. Dus waarom zou u uw wagenpark niet beletteren? Breng uw merk en/of product onder de aandacht terwijl u onderweg bent.

We printen fullcolour designs op speciale folies. Zodat we de glooiende oppervlakten van personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens optimaal kunnen beplakken.

We verwerken ook snijfolies zoals op de foto van de vrachtwagen van Van Eijck te zien is. Het verwerken van de vlakken is letterlijk en figuurlijk vakwerk. Er is hier geen enkele speling in ruimte. De vlakken moeten perfect passend tegen elkaar aan worden verwerkt. Het montageteam van MetroXL weet hier wel raad mee!

Wilt u met uw wagenpark ook goed voor de dag komen? MetroXL denkt met u mee over het ontwerp, de te gebruiken materialen en zorgt ervoor dat de autobelettering tot in perfectie wordt uitgevoerd! Meer weten over autobelettering wagenpark? Bel: 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl.

Kijk ook eens op: https://www.metroxl.nl/reclame-belettering/auto-reclame/