Met een verlichte fotoprint in de etalage van een winkel, in een horeca gelegenheid, de entree van een bioscoop, achter de ontvangstbalie van een bedrijf maak je pas echt indruk. Kies een foto die de sfeer in de ruimte versterkt en zodra de verlichting erachter aan gaat ontstaat er een unieke sfeer. De afbeelding lijkt tot leven te komen, het is de focal point in de ruimte. De softe gloed maakt de ruimte spannender.

Retro look

De gekozen voorbeelden hebben als gemeenschappelijke thema de afbeelding in zwart/wit. Dit zorgt voor een retro uitstraling. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een fel gekleurde afbeelding te verwerken als verlichte fotoprint. Of een sepia afbeelding. Eigenlijk is alles mogelijk.

Afbeeldingen met zon of lichtbronnen erin verwerkt doen het ook altijd erg goed wanneer deze worden verwerkt als verlichte fotoprint.

verlichte fotoprint Lumiwall van MetroXL
verlichte fotoprint Lumiwall van MetroXL

Lumiwall van MetroXL

MetroXL heeft een eigen verlichte fotoprint productlijn; Lumiwall®. Een Lumiwall wordt gemaakt van een stevig polyester doek, dat strak en naadloos in een aluminium frame wordt gemonteerd, op of in de wand. Achter het doek wordt energiezuinige ledverlichting geplaatst. Lumiwall van MetroXL voldoet aan hoge eisen ten aanzien van duurzaamheid, kras- en stootvastheid, uv-bestendigheid, lichtechtheid en brandwerendheid.

Lumiwall® lichtwand: unieke voordelen en eigenschappen

  • Hoge attentiewaarde
  • Naadloos
  • Duurzaam: lange levensduur
  • Eenvoudige montage
  • Superscherpe print uit één stuk
  • Afbeelding is eenvoudig te wisselen
  • UV-bestendig
  • Brandwerend (normering EN 13823 en ISO 11925-2 / B-S2-D0)

Meer weten?

Wil je meer weten over de verlichte fotoprint van MetroXL; Lumiwall? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl. Voor meer informatie kun je ook kijken op: de MetroXL productpagina Lumiwall.