Virtual Reality gecombineerd met een escape room, dat is precies wat je bij Princescape kunt verwachten. Deze virtual reality escape rooms nemen de bezoeker mee op avontuur in zijn ontsnappingspoging. MetroXL installeerde valbeschermende visuals aan de wand om de beleving compleet te maken.

Virtual escape room avontuur

Princescape heeft 2 ruimtes waar de Escape rooms starten. De bezoekers krijgen hier hun VR bril op en komen terecht in een virtueel escape room avontuur naar keuze. Vanuit een ruimtestation de wereld redden van een meteoriet inslag, een mysterie oplossen op de bodem van de oceaan, met een tijdmachine reizen in de tijd, de strijd aangaan met een draak, het kan allemaal. En om de beleving zo echt mogelijk te maken start het Escape avontuur in een ruimte die er exact hetzelfde uitziet als hetgeen men te zien krijgt met de bril op. Aan MetroXL de taak om de wanden van deze ruimtes te voorzien van deze visuals.

Visuals met valbescherming

Wanneer je met een groep eenmaal de Escape room bent gestart dan heb je geen idee meer van de grootte van de ruimte. Een vereiste voor de visuals aan de wand was dan ook dat deze valbescherming zouden bieden. MetroXL heeft hier een maatwerk oplossing voor aangeboden; een extra sterk fotodoek met foam erachter, afgewerkt met zachte randen. Zo weet je als bezoeker zeker dat je jezelf geen pijn gaat doen mocht je even ‘de weg kwijt zijn’. Bijkomend voordeel is dat deze wanden ook de akoestiek van de ruimtes verbeteren.

Wanneer alles draait om beleving

In een escape room draait natuurlijk alles om de beleving. En dat is precies waar MetroXL en Princescape elkaars match vonden. Het zijn echt unieke ruimtes geworden, onze monteurs waren ook heel enthousiast over de gecreëerde ruimtes. Een bijzonder project om aan mee te mogen werken.

Ook Jan Willem Prince van Princescape is erg enthousiast over het resultaat: “Wij genieten hier elke keer bij binnenkomst! 😊 Heel blij met het resultaat. En fijn dat er eerder tijd was om de deuren nog mooier te maken. Bedankt daarvoor.”

Ben je ook op zoek naar beleving in beeld?

Neem dan eens contact op met MetroXL. Met onze fotowanden en akoestische dempende systemen is er altijd wel een oplossing die past. En is er die niet? Dan bedenken we een maatwerk oplossing. Laat ons meedenken en invulling geven aan uw ideeën. Bel 0416 33 53 68 of stuur een mail naar info@metroxl.nl.