Een wandprint met licht brengt elke afbeelding tot leven. Zo ook deze foto van een haven in de kantoorruimte van een bedrijf. Het lijkt alsof de lichten in de verte echt branden! Een lumiwall lichtwand van MetroXL maakt altijd indruk.

Inzetbaar bij elke project

Een Lumiwall lichtwand is inzetbaar bij elk project. Geef de ontvangstbalie een extra dimensie met een verlichte print op de wand. Of breng sfeer en beleving in de kantoorruimtes van je bedrijf. De afbeelding wordt geprint op een stevig polyester doek en bevestigd in een frame met licht erachter. Het doek kan eenvoudig worden gewisseld. Lumiwall is daardoor ook in te zetten in bijvoorbeeld en etalage of een in showroom waarop wisselende collectiebeelden worden getoond. Welke ruimte je ook wenst aan te kleden met Lumiwall, het resultaat zal indrukwekkend zijn!

De voordelen van een Lumiwall wandprint met licht op een rijtje

  • zeer hoge attentiewaarde
  • voorzien van energiezuinige LED verlichting
  • visual is naadloos
  • op elk formaat leverbaar
  • hoge kras- en stootvastheid
  • UV-bestendig
  • brandwerend volgens EN 13823 en ISO 11925-2
  • eenvoudig te wisselen

Meer weten?

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van Lumiwall wandprint met licht. Neem contact met ons op, bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl. Wij vertellen u graag meer over deze prachtige oplossing. Kijk ook eens op: www.lumiwall.nl.