Het logo in reliëfletters groot op de muur dat was het idee dat Bernaerts Music BV had voor een extra professionele uitstraling van het kantoor. Ze namen contact op met MetroXL en kregen een kostenindicatie per mail, een ontwerpvoorstel en vervolgens heeft het vakkundige montageteam van MetroXL het logo geïnstalleerd.

Ontwerpvoorstel logo met freesletters en een beeldmerk

In het ontwerpvoorstel is het logo door MetroXL gepresenteerd in freesletters of zoals Bernaerts Music deze zelf noemt in reliëfletters. Volledig uitgevoerd in de huisstijlkleuren geel en blauw. Natuurlijk is ook het beeldmerk met de muzieknoten omgezet naar een contourbestand om deze ook te kunnen frezen.

Installatie

Het 3D gefreesde logo is gemaakt van 8 mm dik acrylaat; supersterk en kleurvast. De installatie is uitgevoerd door de specialisten van MetroXL. Zij gebruiken hiervoor een installatiemal zodat alle letters op de juiste afstand en op gelijke hoogte worden bevestigd. De freesletters zijn rechtstreeks op de muur bevestigd, de bevestiging is onzichtbaar.

Samenwerking met MetroXL

“Zonder veel papierwerk werd ons alvast een richtprijs doorgegeven waarna snel een proef via e-mail naar ons werd verstuurd. Deze proef gaf een duidelijk beeld van hoe het eruit zou komen te zien. Mooi gepresenteerd op een foto van de muur waarop het logo zou komen”, aldus een zeer enthousiaste Marijke Peeters.

Net dat beetje extra uitstraling

Marijke vertelt verder; “De proef zag er goed uit. Dan maar bestellen. Een plaatsingsdatum werd afgesproken en het grote moment was aangebroken. Onze reliëfletters en logo werden mooi aangebracht op de muur en geven onze kantoren juist dat tikkeltje extra meer uitstraling.”

Meer weten over interieurbelettering?

Denkt u erover om kantoorruimtes te voorzien van interieurbelettering? Zou u ook graag uw logo in freesletters aan de muur hebben? Of heeft u een ander idee? Neem gerust contact met ons op: bel 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail info@metroxl.nl. Wij denken graag met u mee!