Op dinsdag 30 november zou MetroXL deelnemen aan de ZwembadBranche Dag. De oplopende Coronacijfers en de verscherping van de maatregelen heeft de organisatie doen besluiten deze dag opnieuw te annuleren. Een moeilijke maar begrijpelijke beslissing.

Alles stond klaar om Pool Sound Absorbers én Mozawall, twee unieke en zeer innovatieve productlijnen die specifiek toepasbaar zijn in de zwembaden, te presenteren aan de bezoekers. In dit nieuwsbericht vertellen we u er toch alvast wat meer over.

Hard en schel geluid in zwembaden

MetroXL ontwikkelde een oplossing die niet alleen akoestisch dempend is maar er ook nog eens goed uitziet! Pool Sound Absorbers brengt esthetiek en functionaliteit samen. De eerste zwembadprojecten zijn inmiddels succesvol opgeleverd, waaronder het nieuwe Sportiom Aquafun in ’s-Hertogenbosch.

De Pool Sound Absorbers productlijn kan worden voorzien van elke gewenste print, graphic of visual en bestaat uit een viertal systemen:

  • Pool Sound Wall             (wandbekleding)
  • Pool Sound Baffle           (verticaal hangende panelen)
  • Pool Sound Ceiling         (plafondeilanden)
  • Pool Sound Panel           (systeemplafond panelen)

Unieke mozaïek tegelwanden

Een mozaïek tegelwand met eigen afbeelding? Het kan! MetroXL ontwikkelde Mozawall, van pixels naar mozaïek. Mozawall is haast niet te onderscheiden van echt mozaïek. Ben je al eens in Zwemcentrum Rotterdam geweest? Daar word je in de entreeruimte verwelkomd door een Mozawall mozaïek tegeltjeswand van 967.375 steentjes.

ZwembadBranche Dag 2022

De editie voor 2022 zal plaatsvinden op 11 oktober. Laten we hopen dat de ZwembadBranche Dag dan wel doorgang kan vinden. Zet deze datum alvast in uw agenda. Wij ontvangen u graag in onze stand.

Meer van MetroXL

MetroXL heeft voor elke toepassing een oplossing, zelfs in een uitdagende omgeving zoals een zwembad. En bestaat deze oplossing nog niet? Dan bedenken we die. Bent u benieuwd welk product u het beste in kunt zetten in uw specifieke situatie? Heeft u vragen over een creatief ontwerp of de montage? Wij adviseren u graag! Ook op locatie.

Bel ons (0416 33 53 68) of stuur ons een mail (info@metroxl.nl) voor meer info.