Zondag 5 september 2021, een historische dag in de wereld van de Formule 1. Na jarenlang weg te zijn geweest uit Nederland is de F1 karavaan terug op circuit Zandvoort. Het weekend eindigde perfect met de overwinning van Max Verstappen. Nederland is trots en beleeft deze dag vol spanning en emotie.

Foto-archief ANP

Zo zijn er in de geschiedenis meer momenten die veel indruk maken. Wist u dat vele van deze momenten zijn vastgelegd op foto. En dat deze beschikbaar zijn in het foto-archief van ANP? Het Algemeen Nederlands Persbureau stelt een selectie uit dit archief beschikbaar voor gebruik.

Dat betekent dat u bijvoorbeeld een prachtige zwart/wit foto uit 1955, gemaakt tijdens de F1-race op circuit Zandvoort, wandvullend aan de muur kunt hebben. Zo kunt u met beelden uit de geschiedenis een unieke beleving creëren die een gevoel van trots en overwinning geven.

Samenwerking MetroXL en ANP

MetroXL en ANP zijn een unieke samenwerking aangegaan. Elke gewenste afbeelding uit de ANP fotowinkel kunt u door MetroXL om laten zetten in een fotowand. Deze fotowand wordt op maat voor u gemaakt zodat deze perfect past in de ruimte.

MetroXL exclusief leverancier fotowanden ANP fotowinkel

ANP heeft MetroXL gekozen als exclusief leverancier van fotowanden gemaakt met foto’s uit de ANP fotowinkel. Nergens anders kunt u deze unieke beelden aanschaffen en gebruiken als wandvullende interieurdecoratie.

Laat u inspireren op de site van het ANP

Opvallende fotografie uit het ANP-archief als wanddecoratie voor aan de muur. Kies een foto uit de ANP fotowinkel (https://fotowinkel.anp.nl) en vraag offerte aan via https://fotowinkel.anp.nl/fotowand. MetroXL stuurt u een maatwerk offerte voor uw unieke fotowand. En dan kan het zomaar zijn dat u binnenkort een fotowand met daarop de Formule 1-race in Zandvoort uit 1955 heeft.

Meer weten?

Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bel 0416 33 16 48 of stuur een mail aan info@metroxl.nl