Wandprint kantine

Het vakkundige montageteam van MetroXL plaatste in opdracht van DAS Bouwsystemen een nieuwe haarscherpe wandprint in de kantine van Boland in Bleiswijk. De kleuren van de afbeelding zijn perfect afgestemd op het interieur van deze ruimte. De bestaande omlijsting op de muur diende als uitgangspunt. Wat eerst bakstenen waren is nu een vrolijke aankondiging van de lunch; ‘LUNCHBREAK’. Een fijne plek om te genieten van de pauze.

Naadloos

Het formaat van de afbeelding is enorm: 6,24cm breed x 4,85cm hoog. De keuze voor installatie van Vinywall van MetroXL betekent dat er geen naad in de afbeelding zit. De naadloze fotoprint is strak tegen de muur bevestigd, binnen de bestaande omlijsting. Vinywall is van hoogwaardige projectkwaliteit en kan worden verwerkt op elk gewenst formaat en met elke gewenste afbeelding, graphic of visual. Zo kun jij ook je eigen unieke afbeelding in de bedrijfskantine verwerken.

Haarscherpe print

De nieuwe afbeelding is door MetroXL gecheckt op kwaliteit en bewerkt om ervoor te zorgen dat er een haarscherpe print geïnstalleerd zou worden. Het resultaat? Een wandprint met heldere kleuren met veel diepte. Er is gekozen voor kwaliteit en dat zie je! Van deze wandprint kunnen ze bij Boland nog jarenlang genieten.

Geen hak- en/of breekwerk nodig

Een grote verandering in sfeer en beleving zonder hak- en/of breekwerk? Dat is wat je bereikt wanneer je kiest voor een haarscherpe wandprint van Vinywall naadloos behang. Er is geen hak- en/of breekwerk nodig en binnen een dag heeft de ruimte een complete metamorfose ondergaan.

Meer weten over haarscherpe wandprints?

Meer weten over de mogelijkheden van Vinywall naadloos behang of andere vormen van fotowanden? Bel ons op 0416 – 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl, wij denken graag met u mee.