Ideeën opdoen, de diverse mogelijkheden bekijken en zien hoe beelden, foto’s en graphics een ruimte beleving geven. Dat is ‘Inspiratie van MetroXL’.  MetroXL heeft de inspiratiepagina uitgebreid. Er zijn 2 manieren om inspiratie op te doen; via de MetroXL inpiratiebank of via de ANP beeldenbank.

MetroXL inspiratiebank

Heerlijk rondsnuffelen tussen alle foto’s van MetroXL projecten in de MetroXL inspiratiebank. Het doel van deze pagina? Jou laten zien wat er mogelijk is met de unieke producten van MetroXL. Laat je inspireren door alle foto’s of filter op productniveau.Deze pagina is een bron van inspiratie voor elk project.

ANP Beeldenbank

Sinds kort is er een unieke samenwerking tussen het ANP en MetroXL. In de ANP fotowinkel kun je opvallende en verhalende kunstfoto’s bestellen, bijvoorbeeld voor aan de muur op kantoor. De winkel bevat een groeiende verzameling fotografie, met een oorsprong in de fotojournalistiek. Alle foto’s zijn met de hand geselecteerd uit de grootste fotocollectie van Nederland!

Tot voor kort was het alleen mogelijk om een fotoprint op een formaat van maximaal 60 x 90cm te bestellen in de ANP fotowinkel. Vanaf nu is het ook mogelijk om groot formaat fotoprints te bestellen. MetroXL is exclusief leverancier van alle ANP fotoprints met een formaat groter dan 60cm x 90cm via de ANP fotowinkel.

Meer van MetroXL

MetroXL adviseert, levert maatwerk, denkt met u mee, verrast u met een ontwerp en zorgt dat de installatie vlekkeloos verloopt. Meer weten over de mogelijkheden of de verwerking van een afbeelding, graphic of visual als een fotowand? Bel ons op 0416 – 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl, wij denken graag met u mee.

Wij wensen u veel plezier met de voorbereidingen van uw nieuwe project!