Met interieurfolie is het mogelijk om een complete metamorfose te geven aan het interieur van je kantoor, receptie, hotel of gewoon bij jou thuis. Interieurfolie is verkrijgbaar in vele dessins en structuren. De keuze is echt enorm. En… het is haast niet te onderscheiden van echt. Het is een snelle en effectieve manier om een complete restyling door te voeren. Zonder de aanschaf van nieuwe dure stukken en zonder hak- en/breekwerk. Met een zeer indrukwekkend eindresultaat.

Interieurfolie kantoor combinatie houtstructuur en gladde folie interieurfolie
restyling showroom met renovatiefolie houtstructuur interieurfolie
Restyling receptie balie met inteireurfolie renovatiefolie strak wit balie
Houtlook interieurfolie renovatiefolie vergaderruimte kantine restyling
metallic look interieurfolie renovatie keuken meubels renovatie
Renovatiefolie interieurfolie wachtruimte houtlook houtstructuur warme kleuren strakke styling interieur restylen

Houtlook in zwart, eiken of ?

Een standaard witte keuken is met interieurfolie met houtstructuur zo omgetoverd in een zwarte houtlook trendy keuken. Of wil je de balie van de ontvangst een warme uitstraling geven? Dan ziet deze er in een mum van tijd uit alsof deze is gemaakt van robuust eikenhout. Interieurfolie is verkrijgbaar in alle soorten hout en voorzien van structuur zodat deze er niet alleen uitziet als echt hout maar ook voelt als echt hout.

Marmerlook

De mogelijkheden om een ruimte te restylen met interieurfolie zijn eindeloos. Denk eens aan een achterwand die eruitziet alsof deze van marmer is. Zwart marmer met witte aders of creme natuursteen met bruine en grijze aders. Zoek jouw marmer uit in folie. Het resultaat zal verbluffend zijn.

Metallic folies

In de huidige interieurtrends zie je veel messing, goud en brons. In combinatie met zwart en/of hout zeker nog wel een paar terug te vinden in de meest hippe interieurs. En ook dit is in folie verkrijgbaar! Dus wil je kastdeuren van brons dan kan dat!

interieurfolie restyling renovatie
metallic interieurfolie ontvangst receptie balie binnenkomst entree
interieurfolie houtlook badkamer renovatie restylen

Voordelen gebruik interieurfolie

  • Snel een grote verandering
  • Geen hak- en breekwerk
  • Renovatiefolie is sterk
  • Goed schoon te maken
  • Goedkoper dan verbouwen of nieuw aanschaffen

On trend

Is jouw werk- of thuisruimte ‘on trend’? Nee? Vraag MetroXL eens naar interieurfolie. Verkrijgbaar in prachtige houtstructuren en kleuren, marmerprints en / of metallic. Restyl bestaande meubelstukken of wanden en maak jouw ruimte on trend. Creëer in no-time een compleet nieuwe belevering. En ben je het na een paar jaar weer beu? Dan kan er gewoon weer een andere trendy interieurfolie op. Meer info? Bel ons 0416 335368 of stuur een mail met je vraag aan: info@metroxl.nl.