Toekomstbestendige akoestisch dempende Coronaschermen voor de horeca

Met de versoepelingen van de overheid in het vooruitzicht is dit hét moment om uw terras zo klantvriendelijk en veilig mogelijk in te richten. MetroXL ontwikkelde hiervoor speciale Coronaschermen voor de horeca. Deze schermen zijn eenvoudig buiten op het terras te plaatsen tussen de tafeltjes, zien er mooi uit en geven door het transparante bovenstuk toch overzicht op het terras.

Plaats de schermen tussen de tafels en zorg er zo voor dat u voldoet u aan de richtlijnen van het RIVM. Een groot voordeel is dat u de afbeelding op deze schermen volledig kunt laten aansluiten op uw huisstijl. Ook later kunnen de schermen nog steeds prima worden ingezet om bijvoorbeeld uw terras af te bakenen of gewoon ter aankleding. Het onderste deel van het scherm bestaat uit een textielframe, deze is akoestisch dempend én wordt voorzien van antibacterieel textieldoek. Het systeem is flexibel opgebouwd; het transparante plexiglas opzetstuk wordt bevestigd in het profiel van het scherm en kan eenvoudig worden verwijderd wanneer nodig. Door de ‘uitklapbare voeten’ onderaan het scherm kan dit model los in de ruimte worden geplaatst zonder stevigheid te verliezen.

Antibacterieel

Het textieldoek wordt voorzien van een antibacteriële coating. Deze coating zorgt ervoor dat 99,9% van de bacteriën binnen 24 uur wordt gedood. Ideaal voor toepassing in horecagelegenheden, openbare gelegenheden (B1-certificaat) en andere plekken waar het lastig is te voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en 1,5m afstand te bewaren. De inzet van deze dividers maakt het mogelijk meerdere mensen in een ruimte samen te brengen zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Akoestisch dempend

In het frame van de antibacteriële schermen is akoestisch dempend materiaal verwerkt. Het is daarmee niet alleen een fraaie oplossing maar ook een erg functionele oplossing. Een verbetering van de akoestiek maakt elke ruimte prettiger om in te verblijven!

Overzicht productfeatures

  • voorzien van antibacterieel textieldoek
  • akoestisch dempend
  • transparant plexiglas opzetdeel
  • te plaatsen als losstaand scherm of bureau opzet
  • flexibel inzetbaar met of zonder plexiglas
  • geschikt voor gebruik indoor en outdoor (niet antibacterieel)
  • leverbaar in elke gewenste maatvoering
  • met elke gewenste afbeelding, print of logo
  • slimme investering omdat scherm ook bruikbaar is na Coronatijd

Divider met elke gewenste afbeelding

Het antibacteriële textieldoek kan worden voorzien van elk gewenste afbeelding en wordt vervolgens afgewerkt met een antibacteriële coating. Bacteriën worden niet langer vastgehouden in het doek waardoor verspreiding wordt voorkomen. Niet alleen mooi maar ook erg praktisch! Het is een toekomstbestendige en superstrakke oplossing om extra ruimtes te creëren.

Meer info? Neem contact op met MetroXL, wij vertellen u graag meer over deze oplossing.