Als rode draad door het nieuwe gebouw van Bethelschool in Waddinxveen loopt de kleur groen. En daar zijn wij bij MetroXL gek op! In samenwerking met de architect heeft het team van de Bethelschool in Waddinxveen bewust gekozen voor een frisse kleur groen. Het samenspel van de groene kleuren zie je onder andere terug op deuren en in sommigen delen van de vloer. Daar horen ‘natuurlijk’ ook wandprints bij!

Om het groen van buiten naar binnen te halen heeft MetroXL, in opdracht van schoolleverancier Reinders, een aantal wanden in dit nieuwe schoolgebouw voorzien prachtige fotoprints. Het toegepaste Vinywall fotobehang (naadloos) is van een hoogwaardige kwaliteit en geeft de diverse ruimtes een unieke uitstraling.

De prachtige haarscherpe afbeeldingen van berkenbomen op fotobehang geven een natuurlijke beleving in diverse ruimtes. Het zijn echte eyecatchers.

In de teamkamer lijkt het alsof je midden in het bos zit. Een echte eiken stoere boomstamtafel maakt het plaatje compleet. In de gang wisselen groene deuren elkaar af met witte muren en soms een bosprint. In het directiekantoor schijnt de zon door de bomen naar binnen als op een mooie lentedag. Beelden brengen beleving en sfeer.

De school heeft een frisse en vrolijke, maar ook rustige uitstraling. De Bethelschool creëerde de perfecte speel-leerplek om het beste in de leerlingen naar boven te halen. Zoals schoolleiding zelf aangeeft: het is een ‘Thuis voor elk Talent!’

Vinywall naadloos behang is een product van MetroXL en ook verkrijgbaar in een ECO-variant. Meer info over dit product vindt u op de Vinywall productpagina.