Op het pand van Straumann Group in IJsselstein prijkt sinds kort de nieuwe naam van het bedrijf; Straumann Group. Ondanks dat slechts het woord ‘group’ toegevoegd hoefde te worden aan het logo, is op advies van MetroXL het volledige logo vervangen. Met een super strak eindresultaat!

Adviseur Ron Labordus is ter plaatse gaan kijken. Het oude logo bleek door de jaren heen verkleurd te zijn waardoor het simpelweg toevoegen van een woord kleurverschil op zou leveren. Daarnaast was het oude logo in zijn geheel bevestigd op een zichtbaar montageprofiel. MetroXL adviseerde om deze redenen het logo volledig te vervangen en te kiezen voor een compleet nieuwe gevelbelettering met doosletters.

De letters van het nieuwe logo zijn rechtsreeks op de muur bevestigd. Dit ziet er strakker en mooier uit dan met een montageprofiel. De gevelbelettering is vormgegeven in strakke zwarte aluminium doosletters, volledig in de huisstijl van het bedrijf. Het nieuwe logo is netjes afgewerkt, ziet er strak uit, is geplaatst op een opvallende positie en geeft vol trots de naam van het bedrijf weer.

Zo zie je maar, MetroXL is niet alleen specialist in indoor signing maar ook de vakman voor outdoor signing. Wij denken graag met je mee, er is voor iedere situatie een passende oplossing.