Stel je eens voor; je keuken of badkamer voorzien van een mozaïekwand met je eigen ontwerp. Elke afbeelding die je maar kunt bedenken kan worden verwerkt in mozaïek tegeltjes. Dus wil je ‘Het Melkmeisje’ van Vermeer in mozaïek in je douche? Dat kan met Mozawall! Of wil je een strak grafisch patroon in mozaïek in je keuken? Het is echt allemaal mogelijk met Mozawall.

Mozawall kan over bestaand tegelwerk worden aangebracht en is snel en eenvoudig te installeren. De mozaïek wandtegeltjes bestaan uit panelen van ca. 45 x 45cm en elk paneel is voorzien van 576 mozaïek tegeltjes.

Je vraagt je natuurlijk af hoe dit dan werkt. En dat is eigenlijk heel eenvoudig:

Stap 1: je levert de gewenste afbeelding aan én de maatvoering van de mozaïekwand

Stap 2: je ontvangt een ontwerpvoorstel (keuze uit pixel print of doorlopende print) voor jouw mozaïekwand en een offerte

Stap 3: je gaat akkoord met het ontwerpvoorstel en de offerte en bestelt de panelen

Stap 4: de panelen worden geleverd met duidelijke installatie instructie en eventueel tegellijm en voegmiddel

Stap 5: je brengt de panelen aan volgens de voorschriften, voegt de tegeltjes en je hebt een prachtige, unieke tegelwand met je eigen ontwerp

Dat vinden wij bij MetroXL echt super MOOI! Nieuwsgierig geworden? Voor meer info verwijzen we u naar de productpagina op metroxl.be of www.mozawall.com. Of neem direct contact op met ons: bel 0416 – 33 53 68 of mail naar info@metroxl.nl.