Afgelopen vrijdagavond was het zover; de uitreiking van de Sign+ Awards 2020. Wat was het spannend! Via de livestream werden alle genomineerde projecten getoond, zo ook project Lightronics Experience Center van Lightronics, door ons ingezonden.

In de categorie indoor signage waren we één van de drie genomineerden. Het commentaar van de jury:

Signing vervult hier een functionele hoofdrol om de verkoop van een product (verlichting) te ondersteunen. Alle elementen, materialen en kleuren zijn met zorg gekozen. Er is geen muur, raam of deur overgeslagen. Overal waar de bezoeker kijkt, klopt het plaatje. Het toont wat er met signtechnieken allemaal mogelijk is om een andere realiteit te creëren.

Sign collega PanelPrint ging er met de Award vandoor met het project Sexy Loo – De Wallen waarbij een creatieve oplossing is geboden voor een maatschappelijk probleem: wildplassen. Dit project won uiteindelijk niet alleen de award in de categorie indoor signage, maar ook de overall publieksprijs. Een terechte winnaar!

Wij willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en met ons mee heeft geleefd. Trots is het gevoel dat overblijft; trots op de samenwerking met Lightronics, trots op het resultaat, trots op het MetroXL team en trots genomineerd te zijn. We zien het als erkenning van onze vakkundigheid en creativiteit op het gebied van signing.

Iedereen bedankt!