Als professioneel signbedrijf is MetroXL het voorjaar goed van start gegaan. Er zijn weer veel mooie projecten opgeleverd en er staan er nog vele op de planning. Ook is er geïnvesteerd in een nieuw CRM-pakket. Dit nieuwe systeem gaat ervoor zorgen dat we nog efficiënter kunnen werken. Er is een nieuwe grotere bus aangeschaft en onze monteurs hebben elk een eigen gloednieuwe gereedschapstrolley gehad. Zo zie je maar, wij zitten niet stil!

Een nieuwe grotere bus…

Onze monteurs zijn tegenwoordig op pad met een nieuwe grotere bus. Deze bus is afgestemd op de maatvoering van de standaard mee te nemen materialen. Super handig.

…en nieuw gereedschap

Ook hebben alle monteurs een nieuwe gereedschapstrolley gehad. Zo hebben ze altijd alles bij de hand en zorgen ze ervoor dat elk project tot in de puntjes afgewerkt wordt.

Investeren in de toekomst

Niet alleen onze monteurs zijn klaar voor de toekomst ook aan de office zijde is geïnvesteerd in vernieuwing. Een compleet nieuw CRM-pakket is inmiddels in gebruikt genomen. Even wennen maar nu al efficiënter qua gebruik.

Kies voor een professioneel signbedrijf

Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner die jouw project professioneel aanpakt? Maak gebruik van onze efficiënte werkwijze en ons goed uitgeruste montageteam (die met de nieuwe bus al het benodigde materiaal voor jouw klus direct bij zich heeft). Neem contact met ons op! Bel 0416 33 53 68 of stuur een mail naar info@metroxl.nl. We denken graag met je mee, leveren je een maatwerk oplossing en zorgen ervoor dat jouw project tot in de puntjes wordt opgeleverd.