Een hoge energierekening, we krijgen er allemaal mee te maken. Zeker in grote open ruimtes zoals een kantoor, horeca gelegenheid, atrium, showroom, ziekenhuis of openbare ruimte vliegt het geld vaak letterlijk de deur of het raam uit. Aan die openstaande deuren of tochtende ramen kunnen wij bij MetroXL niks doen. Maar wat wel werkt is het bekleden van de wanden met Acoustiwall.

Acoustiwall producten werken isolerend

De producten uit de productenrange van Acoustiwall zijn speciaal ontwikkeld om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. We gebruiken hiervoor de combinatie print met akoestisch dempende materialen. Wat u misschien nog niet wist is dat Acoustiwall niet alleen bijdraagt aan een betere akoestiek maar ook isolerend werkt. Dat betekent dat de warmte langer in een ruimte blijft hangen. Met als gevolg dat u minder stookkosten heeft en dus een lagere energierekening.

Dure tijden door hoge energierekening

In deze dure tijden is dat een fijne bijkomstigheid. Zo kunt u met de inzet van Acoustiwall dus:

  • meer sfeer en beleving in de ruimte brengen
  • de akoestiek in de ruimte verbeteren
  • elke gewenste afbeelding verwerken
  • op elke formaat
  • én energie besparen door de isolerende werking

Meer beleving en minder kosten

Denkt u al een tijdje na over het restylen van uw werkruimtes? Of staat er een renovatie op stapel? Of bent u gewoon toe aan wat meer sfeer en beleving voor uw werknemers, gasten, klanten, cliënten of gewoon uzelf? Dan is de inzet van Acoustiwall een slimme keuze. Het zorgt voor meer beleving en een lagere energierekening.

MetroXL denkt met u mee

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van Acoustiwall. Bel 0416 33 53 68 of stuur ons een mail via info@metroxl.nl. Wij denken graag met u mee over een passende maatwerk oplossing. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden ook eens op de site van Acoustiwall.