Coronaschermen voor kantoor; toekomstbestendig en akoestisch dempend

Zijn uw medewerkers alweer volledig op kantoor aan het werk of zijn ze vanwege de aanhoudende Corona besmettingen toch nog grotendeels thuis aan het werk? Hoe dan ook, het is een goed idee om uw kantoorruimtes zo veilig mogelijk in te richten. MetroXL ontwikkelde hiervoor speciale Coronaschermen voor kantoor. Deze schermen zijn verkrijgbaar als tafelmodel en eenvoudig op een bureau te bevestigen. Ze zien er mooi uit en door het transparante bovenstuk is er toch overzicht en oogcontact mogelijk tussen uw werknemers.

Plaats de schermen tussen de bureaus of aan het eind van het bureau en zorg er zo voor dat u voldoet u aan de richtlijnen van het RIVM. Een groot voordeel is dat u de afbeelding op deze Corona bureauschermen volledig kunt laten aansluiten op uw huisstijl. Ook later kunnen de schermen nog steeds prima worden ingezet om bijvoorbeeld meer privacy te creëren of gewoon ter aankleding. Het onderste deel van het scherm bestaat uit een textielframe, deze is akoestisch dempend én wordt voorzien van antibacterieel textieldoek. Het systeem is flexibel opgebouwd; het transparante plexiglas opzetstuk wordt bevestigd in het profiel van het scherm en kan eenvoudig worden verwijderd wanneer nodig. Onderaan het scherm zit een bevestigingsmechaniek waarmee het scherm eenvoudig op elk bureau kan worden vastgezet.

Antibacteriële coating

Het textieldoek wordt voorzien van een antibacteriële coating. Deze coating zorgt ervoor dat 99,9% van de bacteriën binnen 24 uur wordt gedood. Ideaal voor toepassing in open kantoortuinen en andere plekken op kantoor waar het lastig is te voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en 1,5m afstand te bewaren. De inzet van deze bureauschermen maakt het mogelijk meerdere mensen in een ruimte samen te brengen zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Verbetering akoestiek

In het frame van de antibacteriële schermen is akoestisch dempend materiaal verwerkt. Het is daarmee niet alleen een fraaie oplossing maar ook een erg functionele oplossing. Een verbetering van de akoestiek maakt elke ruimte prettiger om in te verblijven!

Overzicht voordelen Coronascherm

  • voorzien van antibacterieel textieldoek
  • akoestisch dempend
  • transparant plexiglas opzetdeel
  • te plaatsen als losstaand scherm of bureau opzet
  • flexibel inzetbaar met of zonder plexiglas
  • leverbaar in elke gewenste maatvoering
  • met elke gewenste afbeelding, print of logo
  • slimme investering omdat scherm ook bruikbaar is na Coronatijd

Bureau scherm met elke gewenste afbeelding

Het antibacteriële textieldoek kan worden voorzien van elk gewenste afbeelding en wordt vervolgens afgewerkt met een antibacteriële coating. Bacteriën worden niet langer vastgehouden in het doek waardoor verspreiding wordt voorkomen. Niet alleen mooi maar ook erg praktisch! Het is een toekomstbestendige en superstrakke oplossing om op een mooie manier een veiligere werkomgeving te creëren.

Meer info? Neem contact op met MetroXL, wij vertellen u graag meer over deze oplossing.