Akoestisch dempende wandbekleding in een gymzaal in het Zeeuwse Hulst met een opvallende accentkleur. De absorptiewaardes van de geïnstalleerde Pulastic® Soundwall zijn uitmuntend te noemen. De versie met een dikte van 70mm absorbeert 100% van het hinderlijke geluid in de ruimte. Geen enkel ander systeem in de markt haalt deze waarden!

Deze akoestisch dempende wandbekleding is dus niet alleen mooi om te zien maar is de perfecte akoestische oplossing voor sportacommodaties zoals deze gymzaal. Naast geluiddemping biedt Pulastic® Soundwall ook valbescherming. De wand is zacht, hierdoor wordt veel letsel voorkomen. Pulastic® Soundwall behaalde ook nog eens de hoogst haalbare score bij de Kiwa/ISA Sport bal-impact-test.

Betere beleving

Het aanbrengen van Pulastic® Soundwall zorgt voor een betere beleving in elke gymzaal. Het vermindert de nagalm of schelle geluiden in de ruimte door de akoestisch dempende werking. Het maakt de ruimte spannender en interessanter omdat elke gewenste afbeelding, graphic, print of visual kan worden verwerkt. De wand biedt valbescherming door het gebruik van de zachte materiaal. De ruimte voelt als een compleet andere nieuwe beleving met de akoestisch dempende wandbekleding Pulastic® Soundwall.

NOC*NSF heeft normen opgesteld voor de akoestiek in bijvoorbeeld een gymzaal. Door middel van een akoestiekmeting wordt exact bepaald hoeveel m2 akoestisch dempende wandbekleding nodig is om te voldoen aan deze normen.

Samenwerking SIKA Nederland

De Pulastic®  Soundwall wordt geproduceerd en geïnstalleerd door de professionele vakmensen van MetroXL en is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer Pulastic® sportvloeren.

Zoekt u dé oplossing voor akoestische problemen in een sportaccommodatie? Of zoekt u een partij die u kan helpen en adviseren aan de hand van een akoestiekmeting (zowel voor als na installatie)? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van de Pulastic®Soundwall. Wij helpen u graag verder.