Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe Sportiom in ’s-Hertogenbosch. Een uniek zwembadproject waar MetroXL niet alleen Pool Sound Baffles en Pool Sound Wall mocht leveren maar ook maatwerk design stukken ter aankleding van de ruimte. We geven u alvast een sneak peek met wat detailfoto’s.

sneak peek akoestisch dempend pool sound absorbers
sneek peek sportiom akoestisch dempend pool sound absorbers maatwerk
sneak peek sportiom akoestisch dempend pool sound absorbers design
sneak peek sportiom akoestisch dempend pool sound absorbers pool sound wall

Meer mogen we u echt nog niet tonen omdat het totale design van het nieuwe Sportiom een verrassing moet blijven tot aan de opening. Wat we u wel kunnen vertellen is dat het echt heel MOOI! gaat worden. Zodra de officiële opening is geweest laten wij u graag alles weten over dit bijzondere project waarbij het in beeld brengen van beleving naar een hoger niveau wordt getild, ook op akoestisch vlak. We kunnen niet wachten….

Over Pool Sound Absorbers
Pool Sound Absorbers is decoratieve geluidsbeheersing speciaal voor zwembaden. Het is een eenvoudige oplossing voor het welbekende akoestische probleem in zwembaden en andere vochtige ruimtes. Uniek aan Pool Sound Absorbers is dat het esthetiek en functionaliteit perfect samenbrengt in één innovatieve productlijn.Voor elke toepassing is er een systeem:

  • Pool Sound Wall: wandbekleding speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen.
  • Pool Sound Baffle: verticaal hangende panelen, de meest effectieve methode voor geluidsabsorptie in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen.
  • Pool Sound Ceiling: hoogwaardige akoestisch dempende oplossing bestaande uit vrij hangende plafondeilanden.
  • Pool Sound Panel: akoestisch dempende panelen welke in een systeemplafond kunnen worden verwerkt. Uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Pool Sound Absorbers en zou u graag meer informatie ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend de folder aan, wij sturen deze graag aan u op. Stuur een mail met uw verzoek en uw adresgegevens aan info@metroxl.nl.

Nu al meer te weten komen over dit innovatieve product? Kijk dan www.acoustiwall.nl voor een overzicht van al onze akoestische dempende oplossingen met print.