Het zwembad is vaak een omgeving met een kakafonie aan geluiden en veel galm. Het is een plek waar hinderlijk geluid wel bij lijkt te horen. MetroXL ontwikkelde een oplossing die esthetiek en functionaliteit perfect samenbrengt: Pool Sound Absorbers.

Deze week zouden we druk zijn met de laatste voorbereidingen van de introductie van Pool Sound Absorbers (dé decoratieve geluidsbeheersing speciaal voor zwembaden) op de Zwembad Branche Dag. Corona gooide ook hier roet in het eten.

Toch zijn wel druk met het nieuwe Pool Sound Absorbers maar dan met de voorbereidingen van het eerste grote project waarbij onder andere Pool Sound Baffles met een speciale vorm worden ingezet.

Wij houden u nog even in spanning… Binnenkort meer over dit prestigieuze project. Wilt u in de tussentijd meer informatie over dit nieuwe en vooruitstrevende, akoestisch dempende product?
Neem gerust contact met ons op (telefonisch: 0416 – 335368 of per mail info@metroxl.nl), wij vertellen u er graag meer over!

Meer info: Pool Sound Absorbers >>

#meervanmetroxl #verbeteringakoestiekzwembad #akoestischprobleemzwembad #decoratievegeluidsbeheersing #poolsoundabsorbers #acoustiwall #metroxl #interieursigning