Bent u op zoek naar superscherp geprinte fotopanelen die ook nog eens vandalenproof zijn? Dan is sublimatie op aluminium de perfecte oplossing.  

Bij sublimatie wordt speciale inkt gebruikt die door verhitting een gasvormige vorm aanneemt. Hierdoor hecht de inkt zich aan de panelen. Na het sublimeren neemt de inkt weer een vaste vorm aan en is het verbonden met het paneel. De inkt en het paneel vormen één geheel en een permanente hechting. Het resultaat is een prachtige foto gesublimeerd op aluminium!

De aluminium borden worden zodanig afgewerkt dat deze bestendig zijn tegen warmte en schoonmaakmiddelen. Zelfs graffiti kan goed worden verwijderd. Fotopanelen op aluminium zijn daardoor erg geschikt voor buitengebruik. Het aluminium is ook bestendig tegen water en vuur. Een sigaret kan op een bord worden uitgedrukt en vervolgens terug worden schoongemaakt.

Voordelen sublimeren fotopanelen op aluminium:

  • superscherp beeld
  • heldere kleuren
  • unieke coating
  • vandalenproof
  • aluminium
  • water- & vuurbestendig

Hoogwaardige aluminium fotopanelen bedrukt door sublimatie zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het is de ultieme manier om uw product haarscherp te laten zien!
Sublimatie

Meer weten over deze bijzondere fotopanelen? Contacteer ons dan vandaag nog!