NIEUW! Akoestisch behang

naadloos behang akoestisch dempend akoestisch behang wandbekleding close up

Acoustiwall Fabric is een akoestisch behang en wordt, net als normaal behang, strak tegen de muur bevestigd. Deze naadloze wandbekleding werkt egaliserend, isolerend en geluiddempend! De unieke eigenschappen maken Acoustiwall Fabric onze allernieuwste innovatie. Een praktische oplossing, die er ook nog eens mooi uitziet. Elke afbeelding, print of patroon kan worden verwerkt zodat jouw unieke eigen unieke stijl ontstaat.

Geluiddempend

In een ruimte waar het geluid hard en schel klinkt is het niet fijn vertoeven. Met akoestisch behang kunt u sfeer aan de ruimte geven en daarbij direct de akoestiek van de ruimte verbeteren. Acoustiwall Fabric  is gemaakt van een licht akoestisch dempend materiaal. Dit zorgt ervoor dat hinderlijk geluid wordt gereduceerd.  Het absorbeert en isoleert geluidsgolven. Dat maakt een ruimte een stuk prettiger om in te verblijven.

Egaliserend

Akoestisch dempend behang werkt egaliserend. Hierdoor ziet een niet perfect gladde muur er toch strak uit met Acoustiwall Fabric. Eventuele oneffenheden zijn niet meer zichtbaar. Het is dus niet nodig om wanden van tevoren opnieuw te stucen of op een andere manier glad te maken. Acoustiwall Fabric is gemaakt van zeer stevige materialen en wordt strak op de wand aangebracht.

Isolerend

De laatste unieke eigenschap is dat akoestisch behang ook nog eens isolerend werkt. Hierdoor wordt in de zomer de warmte binnen gehouden en in de winter de kou buiten gehouden. En dat is goed voor een lagere energierekening. Een erg fijne bijkomstigheid.

aanbrengen acoustiwall fabriek akoestisch behang

Indrukwekkend

Door de unieke samenstelling van de Acoustiwall Fabric akoestisch behang wordt hinderlijk geluid gereduceerd. Daarnaast geeft het sfeer en beleving aan de ruimte. Elke gewenste afbeelding, grafisch ontwerp of dessin kan worden verwerkt. Met het installeren van Acoustiwall Fabric akoestisch dempend naadloos behang wordt hinderlijk geluid op esthetische wijze gereduceerd.

Voordelen Acoustiwall Fabric | Akoestisch behang

  • naadloze wandbekleding
  • akoestische verbetering
  • isolerende wanddecoratie
  • werkt egaliserend
  • verkrijgbaar in elk formaat
  • ontwerp met eigen print, patroon of afbeelding

Meer info

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze allernieuwste innovatie: Acoustiwall Fabric. Wij denken graag met u mee over de inzet van akoestisch dempend naadloos behang! Daarnaast biedt MetroXL u nog veel meer akoestische oplossingen. Kijk eens op de site van Acoustiwall voor een overzicht van al onze akoestische dempende systemen.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten